Vis alle kategorier

Betingelser


Denne nettbutikken tilhører Frøken Dianas salonger AS Org.nr:993039543


Personvern


Vi tar personvern på alvor, og har derfor opprettet en egen side med informasjon om personvern i vår nettbutikk. 

Les vår Personvernerklæring her.


Våre betingelser


På alle forsendelser under 1500,- tilkommer et frakt og ekspedisjonsgebyr på totalt 49,-.

Prisene i nettbutikken er oppgitt i norske kroner og er inkludert MVA. Alle brukte og vintagevarer selges under lov om brukthandel. Ved bruktkjøp kan det derfor ikke kreves fradrag for MVA i ditt regnskap.

Vi tar forbehold om dobbelbestilling og at varer kan være utsolgt selv om det ikke står utsolgt på varen. Skulle dette skje vil vi ta kontakt med deg snarest. Vi vil aldri belaste din konto, før vi har kontaktet deg, og ny avtale er inngått.

Brukte varer selges "som de er". En må påregne slitasje og preg av at varen kan være godt brukt. Vi prøver forøvrig å beskrive varen så godt som mulig. Brukte varer tas ikke i retur. Vi tar forbehold om at fargene kan avvike fra foto.

Ved hvert produkt vil du finne mål eller størrelse. Vi oppfordrer til å sjekke mål på produktene. Det kan være vanskelig å oppfatte størrelsen ved kun å se på bildene.


Angrerett


Du kan klikke her for å laste ned skjema for angrerett.


frokendianassalonger.no følger den norske Kjøpsloven og Angrerettsloven for handel på internett. Du har etter kjøpsloven full angrerett i 14 dager. Vedlagt ordrebekreftelsen du mottar på e-post følger angrerettskjema. Dette må fylles ut og legges ved. Du kan også laste ned et nytt her. Forutsetningen for retur av en vare er at du returnerer innen 14 dager etter at varene ble mottatt, og at du ikke har brukt eller skadet varene på noen måte. Originalemballasje må også være intakt og alle eventuelle merkelapper og etiketter må være på varene som når du mottok dem.

Brukte og vintage varer tas ikke i retur. I henhold til Angrerettsloven må du selv dekke fraktkostnaden ved retur.

Retur skal avtales med oss, enten via mail eller telefon. Når du bestiller en vare hos oss betyr det samtidig at du har akseptert og godkjent alle gjeldende betingelser.


Leveringsvilkår


Frakt: Vi sender med Posten og pakken din sendes som regel av gårde samme dag som vi mottar bestillingen, eller neste hvis den kommer inn etter kontortid (ca. kl.1500) Alle bestillinger sendes senest ut innen fire virkedager etter at bestillingen er mottatt.

For bestilte varer som ikke blir hentet ut på posten vil det bli ilagt et fraktgebyr på 400,- Videre vil det komme et administrasjonsgebyr på 150,- Beløpet må betales innen 14 dager.

For alle forsendelser tilkommer et frakt og ekspedisjonsgebyr på totalt 49,-.