Vis alle kategorier

Julegavetips!

Det nærmer seg jul og vi skal som vanlig pynte butikken til trengsel, spille god gammeldags julemusikk og knaske pepperkaker fra disken dagen lang.


Salongen vår bugner av flotte julegaver og har du ikke mulighet til å komme innom og kjenne på den herlige julestemningen i butikken så har vi her satt sammen en liste med julegavetips som du kan klikke hjem direkte fra sofaen din.


DE PERFEKTE VENNINNEGAVENE:


Beltet som passer til absloutt alt! Dette metallbeltet med stretch piffer opp ethvert antrekk. Hos oss på Dianas er dette tidenes bestselger - vi kaller det bare universal-beltet og blir aldri lei av å pynte oss med de fine bladene.Schrunchien er tilbake for fullt og vi digger det! Vi har schrunchier i mange farger og varianter. Supert som ekstragave eller til julekalenderen. Kjøper du 3 får du gladpris: 195,-

Gled noen med et par fantastiske strømpebukser fra Swedish Stockings! Strømpebuksene er laget av resirkulert nylon og er utrolig slitesterke. Vi har blitt store fans av disse strømpebuksene. Ikke bare er de det første miljøvennlige strømpebuksealternativet på markedet, men de er de eneste strømpebuksene vi noen gang har brukt som sitter som støpt uten å sige!Vår helt egen, og Norges eneste bok om vintage! En stor og flott coffeetable bok spekket med bilder og inspirasjon til alle som liker vintage eller motehistorie. Lær å gjenskape stiler, tidfeste plagg og få tips til hvordan du finner de beste skattene.Vi har nesten alltid på øreringene fra Khione, for de passer til alt!

Enkle øreringer er lette å elske og lette å bruke. De klassiske øreringene fra Khione er en bestselger hos Dianas og passer inn i alles smykkeskrin. Vi har mange ulike størrelser og varianter i både gull og sølv. Alle øreringene er ekte sølv, forgylt med 18 karat gull. Veldig gode priser!


Nydelige belter i silkefløyel fra kvalitetsmerket Echo er et annet godt tips. Disse beltene bruker vi både til bukser og kjoler, men de er også kjempefine som en stor sløyfe i halsen på en bluse, eller i håret. Mange muligheter for fløyelselskere her altså! Finnes i grønn, blå, rød og rosa.PERFEKT TIL ØNSKELISTEN:Caroline Svedbom er merket for alle som elsker å glitre! Vi har et stort utvalg av både ringer, øredobber, halssmykker og armbånd. En perfekt match til de fleste av våre kjoler. Smykkene med de lekreste Swarowski-krystaller og gullforgylt messing, er håndlaget av smykkesmeder i Hellas og borger for god kvalitet.
Hva med å klinke til med et kult hodeplagg i julegave? Den klassiske varianten er Echo New York sine feminin turbanluer i deilig ribbestrikket ullblanding. Vi har dem i grå, burgunder og sort. For den mer vågale er kapteinsluene et supertips! De er i cordfløyel og kommer i fargene sort, blå og vinrød.


På Fair & Square tenkes det miljø i alle ledd.


Den perfekte pologenser - derav navnet! Vi har alltid elsket pologensere og vi var veldig nøye med å få halsen på denne helt riktig. Vi er veldig fornøyde med resultatet og har brukt dem masse siden vi fikk dem i butikk. Vi har genserne i blå, sennepsgul og sort. Perfect Turtle Top er fra vårt eget merke Dianas Vintage som er produsert på Fair & Square i Kina hvor alle arbeiderne har norske arbeidsforhold.
Perfekt passform til kjoler!


Vår bestselgende cardigan fra Fever London er designet for å bruke over kjoler. Kort lengde og ribbet midjekant gjør at denne cardiganen ikke ødelegger fasongen til kjoler med markert midje. Vi var så utrolig heldige å få velge ut farger selv istedet for å velge ut i fra Fevers egen kolleksjon, så derfor har vi et stort utvalg av farger å velge i. Det er jo vanskelig å begrense seg når man sitter med et fargekart…

Vi elsker å bruke belter til å variere uttrykket på kjolene våre. Etter at vi tok inn de fantastiske beltene fra B-low the Belt har vi knapt brukt annet. Skinnet er utrolig mykt og deilig og beltet oser av kvalitet. Siden vi er high-waist-elskere bruker vi våre i midjen, men de kan også brukes lenger nede på hoftene. Vi har beltene i flere ulike farger og varianter og prisene er fra 1099,-Fornøyde kunder i butikken!


Da vi skulle starte vårt eget merke var det Diana Dress vi ville lage først. Det er ingen hemmelighet at vi elsker 70-tallet og i denne kjolen har vi tatt det beste fra tiåret og funnet fram til en utrolig bra passform som passer de aller fleste fasonger. Den er som en pysjamas å ha på og strammer ingen steder etter en stor julemiddag! Vi har den i både dyp grønn og rustorange. Diana Dress er produsert på Fair & Square i Kina hvor alle arbeiderne har norske arbeidsforhold.
Fuskepels er vinterens must, og Alba kåpen fra King Louie er en soleklar favoritt hos oss! Pelsen er utrolig myk og god, og det lekre fôret gjør det til og med gøy å legge kåpen over en stol. Kommer i to nydelige fargevarianter: dyp rød og mosegrønn.


Håper dere koser dere med årets julegavehandel og legger litt ekstra omtanke i gavene. Velkommen til oss på Grünerløkka for god gammeldags julestemning og personlig service, eller klikk hjem en ferdig innpakket julegave fra nettbutikken!


Diana ønsker deg en stressfri og koselig førjulstid.


         Skriv en kommentar på ordren dersom du ønsker at vi skal pakke inn gaven før vi sender den til deg!