Vis alle kategorier

Vi drar til Kina!

Nå er det bare to dager til vi reiser til Fenghuang for å jobbe på Fair&Square sin fabrikk! Vi skal være borte i ti dager og jobbe intenst med vårkolleksjonen som kommer i butikk om litt og i tillegg jobbe med høstkolleksjonen som  begynner å komme i butikk i august. Vi gleder oss veldig! Fenghuang er en liten by i kinesisk skala og ligger langt ute på landsbygda. Byen er et turistmål for kinesere og har en nydelig gamleby vi skal rekke å sjekke ut innimellom jobbingen. De ansatte på fabrikken jobber vanlige norske arbeidstimer, men vi skal stå igjen og jobbe 15-timers dager for å rekke alt vi skal gjøre.

Før vi drar er det en laaaang rekke ting vi må gjøre klart og bestemme og den siste tida har vi hver eneste morgen våknet til en mail-liste langt som et vondt år som Sigmund har sendt. Han er allerede i Kina for å forberede alt. 

Vi har en lang reise foran oss: over 20 timer med flere fly, tog og buss. Vi skal dele så mye som mulig med dere mens vi er der, så følg med på Instagram og Facebook!