Best på service👌Rask levering⚡️Gratis frakt over 1500,- 🌟

Laaag på laaag - litt høstlig inspirasjon!


Det er høst! En deilig årstid - for det er ganske digg å pakke seg litt inn🍁

Jolly Jumpsuit (oppkalt etter gata til Elise, med egenutvikla print i våre håndplukkede farger, med lavt miljøavtrykk og rettferdig sydd på Fair&Square💪) er fortsatt en soleklar favoritt i vår høstkolleksjon.

Tencel-toppen i pecan brown fra King Louie passer perfekt under! Man må absolutt ikke slutte å bruke plagg med ermer selv om det blir kaldere. Ulike topper under buksedress eller kjole, redder deg fra kulda og gir en ny vri til plagget. Tencel er forresten det materialet som har lavest miljøavtrykk på markedet og det er meeeget behagelig. Cardiganen fra King Louie slenger du på om det blir enda kaldere.

Greia med høstklær er at vi eeelsker høstlige farger. Den nydelige rødbrune fargen i denne 70-tallsinspirerte fuskepelsen fra King Louie passer PERFEKT til Jollyen vår. HOPE-ringene våre har vi blitt veldig glade i❤️

Som vanlig liker vi å kjøre på med tilbehør. Caterina finner alltid på gøyale måter å bruke tilbehør i håret! Her har hun tatt tre slange-hårspenner på rad😍

 

Synne har lagt sin elsk på denne kjolen og den er utrolig deilig å ha på. Den er i 100% viskose og har fiiine farger! Det følger et stoffbelte med kjolen, men det er gøy å variere litt med andre belter. Belter kan gi kjoler nye uttrykk. Sleng på en grønn cardigan fra King Louie og deilige gullsmykker og du har et antrekk som bringer glede inn i hverdagen!

Vi faller alltid pladask for gylne brungule toner. Knappene i denne teddykåpa fra King Louie er en veldig fin detalj. Og som alltid - gull👌 Ulike armbånd stablet sammen er en styling-vinner. 

Og skal du på fest er det bare å ta på party-dobbene! Disse hengende fossefallene av noen øredobber er Elises soleklare favoritt fra høstens Svedbom-kolleksjon. Tida går med stormskritt fram mot partysesongen nå! Og endelig, endelig kan vi feste litt igjen.

Og ja, dere!! Vi har fått inn høstens hansker fra King Louie! Som vanlig er de fargerike med masse fine print. Til neste gang 😘

 

 


Legg igjen en kommentar!