Vis alle kategorier

Om oss


Bildet er fra Kamille- "Vi bare gjorde det!" sak om gründere.

I 2008 åpnet vi butikken vi selv hadde savnet i Oslo. En vintagebutikk med et unikt, håndplukket utvalg varer og en særegen service og stemning. Oppussingen av lokalet stod vi selv for, og vi reiste land og strand rundt for å fylle butikken med de fineste varene før åpningsdagen. Når kontoen med sparepenger var tømt var det ikke annet å gjøre enn å åpne og la det stå til. 


Slik var mer eller mindre starten på Frøken Dianas utrolige reise.


Våren 2014 kunne vi igjen åpne dørene til en helt ny Salong, da vi åpnet i nye lokaler i Markveien 56. Etter uker med intens oppussing, (vi gjør selvfølgelig fortsatt alt på egenhånd!), var det vår drøm av en butikk vi hadde gleden av å vise frem. Fylt til randen med håndplukket vintage og nøye utvalgte retroinspirerte klær, unike smykker, vesker, hatter og annet tilbehør er vår Salong et skattkammer for deg som elsker farger, stoffer og snitt fra fordums tid. 


Vårt utvalg strekker seg fra antikke smykker til kjoler fra 80-tallet, og alt er nøye utvalgt og håndplukket av oss. Våre nye merker er kvalitetsklær laget etter gamle mønstre og inspirasjon, og kommer i alle størrelser slik at det blir litt lettere å finne en kjole i 40-talls snitt uten å være en størrelse 36.


Vi elsker å hjelpe deg med å finne det perfekte antrekket, det være seg til Mad Men-festen, til bryllup og rød løper, eller rett og slett et skikkelig kult og unikt hverdagsantrekk som vi lover deg du kommer til å høste komplimenter for.

Vi har også gitt ut vår egen bok. I "Frøken Dianas vintage" går vi gjennom motehistorien fra 20-tallet til 80-tallet og viser ulike stiler og trender fra alle de forskjellige periodene. Boken er spekket med stylingtips og inspirasjon til hvordan du kan gjenskape en tidstypisk stil og til hvordan du kan leke deg, og være kreativ med klær i hverdagen. Den perfekte gaven til alle moteinteresserte som synes svart og grått blir litt kjedelig i lengden.

Vi ønsker deg hjertlig velkommen til vårt univers, enten i Salongen på Grünerløkka eller via nettbutikken og håper å inspirere deg til en mer fargerik tilværelse.

Hilsen Ellen og Elise
grundere og innehavere