Vis alle kategorier

So Very High Waisted Trousers - lurex

- Highwaist bukse i lurexstoff med heftig glittereffekt.
- Superhøyt liv.
- Glidelås bak.
- Smale ben.
- Lommer.
- Mykt komfortabelt stoff med masse stretch.
- Lengde til ankelen, perfekt til ankelboots eller høye hæler.
- OBS! Buksen er litt stor i størrelsen! XS=36 S=38 M=40 L=42 XL=44/46

- 70% acryl, 25% metalliske fibre, 5% elastan .
- Vaskes på 30 grader. Ikke Tørketrommel. Bruk en vaskepose ved vask, så unngår du løse tråder!

STYLINGTIPS: Match med Frida Top i lurex og få tidenes kuleste gullsett! Til hverdags er buksen lekker med en høyhalset genser til.


NOK 375,-1250,00

Fantastisk glitrende higwaistbukse fra vårt eget merke Dianas Vintage! Dere som kjenner oss vet at vi elsker å glitre, så en bukse i heftig gull-lurex var selvskreven til vår første kolleksjon! So Very High Waisted Trousers - lurex, har superhøyt liv akkurat slik vi elsker det, ankellengde og smale bein. Stoffet er utrolig mykt og behagelig å ha på, og glittereffekten er helt utrolig! Denne buksen er kjempelekker å kombinere med Frida Top i lurex for et heftig gullsett, men kan også brukes til hverdags med en fluffy ullgenser eller en av våre Perfect Turtle topper til.

Denne buksen er produsert under etiske arbeidsforhold på Fair & Square i Kina. Fabrikken ble startet for å vise at det går an å endre tekstilbransjen og produsere klær på en rettferdig måte. Arbeiderne på Fair & Square har 37,5 timers arbeidsuke mot vanlige 90 timer, de har pensjoner, forsikringer, betalt ferie og 6 måneders mammaperm med full lønn. Les mer om Fair and Square her https://fairandsquare.no/blogs/om-oss/om-oss og sjekk også ut de fantastiske basisplaggene de produserer i bambus. De finner du både i vår butikk, nettbutikk og på https://fairandsquare.no