Vis alle kategorier

Diana Dress - Emerald

- Feminin fasong som passer alle kvinnekropper.
- Lekker dyp grønnfarge.
- V-hals.
- Klokkearmer.
- Komfortabelt og mykt materiale med god stretch.
- Miljøvennlig resirkulert polyester.
- Knytebelte fra hver side.
- Fotsid lengde.
- 70-tallsinspirert.

- 100 % resirkulert polyester .
- Finvask i maskin på 30 grader. Ikke tørketrommel.


NOK 1499,-

Den første kjolen fra vårt eget merke Dianas Vintage! Selveste Diana Dress er selvfølgelig inspirert av vårt favoritt-tiår 70-tallet. Snittet er utrolig flatterende for alle fasonger og det glatte stoffet med lekker glans gir kjolen en glamorøs følelse samtidig som den er utrolig behagelig å ha på!

STYLINGTIPS: Lekker med store øredobber eller lange smykker til. Rock den opp med en skinnjakke og ankelboots eller kjør full partystil med gullsko og røde lepper.

Denne kjolen er produsert under etiske arbeidsforhold på Fair & Square i Kina. Fabrikken ble startet for å vise at det går an å endre tekstilbransjen og produsere klær på en rettferdig måte. Arbeiderne på Fair & Square har 37,5 timers arbeidsuke mot vanlige 90 timer, de har pensjoner, forsikringer, betalt ferie og 6 måneders mammaperm med full lønn. Les mer om Fair and Square her https://fairandsquare.no/blogs/om-oss/om-oss og sjekk også ut de fantastiske basisplaggene de produserer i bambus. De finner du både i vår butikk, nettbutikk og på https://fairandsquare.no