Vis alle kategorier

Frida Dress - paisley

- Feminint snitt som passer alle fasonger.
- Lange ermer og stor høy hals med splitt bak.
- Lekker paisleyprint i ulike toner av orange, krem og burgunder.
- Lengde til rett over kneet.
- Komfortabelt og mykt materiale med god stretch.
- Miljøvennlig resirkulert polyester.
- 70-tallsinspirert.
- Normal i størrelsen.

- 100 % resirkulert polyester.
- Finvask i maskin på 30 grader. Ikke tørketrommel. Vi anbefaler å bruke Guppyfriend Washing Bag ved vasking av polyester, den hindrer microplastutslipp og gjør dette plagget ekstra miljøvennlig!


NOK 899,-

Rocka 70-tallsinspirert kjole fra vårt eget merke Dianas Vintage! Frida Dress har lange ermer og stor høy hals med splitt bak. Fasongen er flatterende til både store og små former. Vårt heftige paisleyprint i orangerøde høsttoner gjør denne kjolen til et skikkelig blikkfang! Kjolen er laget i 100% miljøvennlig resirkulert polyester og er utrolig komfortabel å gå i!

STYLINGTIPS: Like kul med belte i livet og rocka boots, som med høye heler og store øredobber til fest! Superfin å matche med en fluffy ullgenser til hverdags.

Denne kjolen er produsert under etiske arbeidsforhold på Fair & Square i Kina. Fabrikken ble startet for å vise at det går an å endre tekstilbransjen og produsere klær på en rettferdig måte. Arbeiderne på Fair & Square har 37,5 timers arbeidsuke mot vanlige 90 timer, de har pensjoner, forsikringer, betalt ferie og 6 måneders mammaperm med full lønn. Les mer om Fair and Square her https://fairandsquare.no/blogs/om-oss/om-oss og sjekk også ut de fantastiske basisplaggene de produserer i bambus. De finner du både i vår butikk, nettbutikk og på https://fairandsquare.no