Vis alle kategorier

Frida Midi Dress - lurex

- Feminint snitt som passer alle fasonger.
- Lange ermer og stor høy hals med splitt bak.
- Lurexstoff i gull og svart med heftig glittereffekt.
- Midilengde til godt ned på leggen.
- Komfortabelt og mykt materiale med god stretch.
- 70-tallsinspirert.
- Normal til litt stor i størrelsen.

- 70% akryl, 25% metallfiber og 5% elastan.
- Finvask i maskin på 30 grader. Ikke tørketrommel. Vi anbefaler å bruke Guppyfriend Washing Bag ved vasking av polyester, den hindrer microplastutslipp og gjør at du kan vaske polyester med god samvittighet!


NOK 1250,-

Den ultimate partykjolen fra vårt eget merke Dianas Vintage! Dere som kjenner oss vet at vi elsker å glitre, så en kjole i heftig gull-lurex var selvskreven til vår første kolleksjon! Frida Midi Dress - lurex, har stor høy hals med splitt bak og elegant midilengde. Stoffet er utrolig mykt og behagelig å ha på, og sitter som en kule på kroppen! Våg å være festens discokule i denne kjolen!

Denne kjolen er produsert under etiske arbeidsforhold på Fair & Square i Kina. Fabrikken ble startet for å vise at det går an å endre tekstilbransjen og produsere klær på en rettferdig måte. Arbeiderne på Fair & Square har 37,5 timers arbeidsuke mot vanlige 90 timer, de har pensjoner, forsikringer, betalt ferie og 6 måneders mammaperm med full lønn. Les mer om Fair and Square her https://fairandsquare.no/blogs/om-oss/om-oss og sjekk også ut de fantastiske basisplaggene de produserer i bambus. De finner du både i vår butikk, nettbutikk og på https://fairandsquare.no