Vis alle kategorier

Diana Dress - Rose Garden peach

- Feminin fasong som passer alle kvinnekropper.
- Lekkert blomsterprint.
- V-hals.
- Lett chiffonstoff.
- Helforet med viskosefôr.
- Miljøvennlig resirkulert polyesterchiffon.
- Knytebelte fra hver side.
- Skjult glidelås i siden.
- Fotsid lengde.
- 70-tallsinspirert.
- Normal i størrelsen, sjekk størrelsesguiden i bildene.
- 100 % resirkulert polyester .
- Finvask i maskin på 30 grader. Ikke tørketrommel.


NOK 1799,-

Vårens versjon av Diana Dress i lekker chiffon er endelig her! Selveste Diana Dress er selvfølgelig inspirert av vårt favoritt-tiår 70-tallet. Snittet er utrolig flatterende for alle fasonger og denne sommerlige versjonen i resirkulert chiffon er en drøm av en kjole! Perfek til sommerfesten, bryllup eller når du bare vil være litt ekstra fin. Kjolen er helfôret og har stor vidde i skjørtet så du får en skikkelig glamourøs look samtidig som den er utrolig behagelig å ha på!

STYLINGTIPS: Lekker med store øredobber fra Caroline Svedbom til sommerens bryllup! Snart kommer også en matchende omslagstopp med sommerfuglarmer som er perfekt å bruke over!

Denne kjolen er produsert under etiske arbeidsforhold på Fair & Square i Kina. Fabrikken ble startet for å vise at det går an å endre tekstilbransjen og produsere klær på en rettferdig måte. Arbeiderne på Fair & Square har 37,5 timers arbeidsuke mot vanlige 90 timer, de har pensjoner, forsikringer, betalt ferie og 6 måneders mammaperm med full lønn. Les mer om Fair and Square her https://fairandsquare.no/blogs/om-oss/om-oss og sjekk også ut de fantastiske basisplaggene de produserer i bambus. De finner du både i vår butikk, nettbutikk og på https://fairandsquare.no