Vis alle kategorier

Elvira Butterfly Top - blue forest

- Omslagstopp med klokkearmer.
- To størrelser XS-M eller M-XL.
- Lekkert blomstermønster i blått og grønt.
- V-hals.
- Langt knytebelte som kan surres flere ganger rundt livet og knytes slik du liker det.
- Lengde til midjen.
- Lite stretch.
- Miljøvennlig resirkulert polyester.
- 70-tallsinspirert.

- 100 % resirkulert polyester .
- Finvask i maskin på 30 grader. Ikke tørketrommel. Vi anbefaler å bruke Guppyfriend Washing Bag ved vasking av polyester, den hindrer microplastutslipp og gjør dette plagget ekstra miljøvennlig!


NOK 995,-

Nydelig statement-topp fra vårt eget merke Dianas Vintage! Elvira Butterfly Top tar deg tilbake til 70-tallet og clubbing i Studio 54! Den er superkul å kombinere med higwaistbukser eller utenpå Diana Dress- Blue forrest med samme mønster. Toppen er laget i 100% miljøvennlig resirkulert polyester og har et lekkert blomstermønster som vi er helt forelsket i!

Denne toppen er produsert under etiske arbeidsforhold på Fair & Square i Kina. Fabrikken ble startet for å vise at det går an å endre tekstilbransjen og produsere klær på en rettferdig måte. Arbeiderne på Fair & Square har 37,5 timers arbeidsuke mot vanlige 90 timer, de har pensjoner, forsikringer, betalt ferie og 6 måneders mammaperm med full lønn. Les mer om Fair and Square her https://fairandsquare.no/blogs/om-oss/om-oss og sjekk også ut de fantastiske basisplaggene de produserer i bambus. De finner du både i vår butikk, nettbutikk og på https://fairandsquare.no