Caroline Svedbom

Den svenske Svedbom familien har laget smykker siden 30-tallet, så vi kan trygt si at smykkedesign ligger i blodet hennes. Carolines visjon er å bringe glede og farge inn i livet til kvinner i alle aldre og sammenhenger ved å skape glitter til hverdagsantrekket og ekstra glamour til festen. Alle smykkene er håndlaget i Hellas og består av gullbelagt råmessing og Swarowski-krystaller.
Å se inn i disken vår som bugner av disse smykkene, er som å se i en godtedisk. Det er så mange fine farger! Og ingenting glitrer finere enn Swarowski. Vi Dianasjentene bruker vi smykkene hennes masse! De passer så godt til klærne vi har i butikken, så om du trenger litt pynt er det ikke vanskelig å finne noe her.

 Classic Drop Ring er en av våre favoritter blant smykkene, og vi bruker gjerne flere ringer i ulike farger sammen.

caroline svedbom earrings swarowski froken dianas salonger

 Smykkene fra Caroline Svedbom er supre gaver og alle smykkene blir levert i en lekker gaveeske.

Swarowski-krystaller støpes ikke i form som andre rimeligere krystaller, men fasettslipes som en edelsten. På denne måten overgår de alle andre når det gjelder hvordan de skinner og reflekterer lyset. Etter å ha blitt kjent med Svedboms smykker gjennom flere år i butikken har vi blitt hodestups forelsket i Swarovski-krystaller . De har helt klart noe helt eget ved seg. BLING!!!
Armbåndene er kjempekule å stable oppover armen!