Best på service👌Rask levering⚡️Gratis frakt over 1500,- 🌟

Kjøpsbetingelser


Våre betingelser

På alle forsendelser under 1500,- tilkommer et frakt og ekspedisjonsgebyr på totalt 49,-.

Prisene i nettbutikken er oppgitt i norske kroner og er inkludert MVA. Alle brukte og vintagevarer selges under lov om brukthandel. Ved bruktkjøp kan det derfor ikke kreves fradrag for MVA i ditt regnskap.

Vi tar forbehold om dobbelbestilling og at varer kan være utsolgt selv om det ikke står utsolgt på varen. Skulle dette skje vil vi ta kontakt med deg snarest. Vi vil aldri belaste din konto, før vi har kontaktet deg, og ny avtale er inngått.

Reklamasjon

Hvis det er en feil med varen har du reklamasjonsrett i 2 år fra du mottok varen. Dette forutsetter at du gir oss beskjed innen rimelig tid og at du fremlegger kvittering og/ eller ordrenummer på at varen er kjøpt hos oss. Reklamasjonsretten bortfaller dersom produktet er unormalt mye brukt eller vasket feil. 

Ved reklamasjon sender du en mail til oss på butikk@frokendianassalonger.no Legg gjerne ved bilder av feilen slik at vi sammen kan avklare reklamasjonsgrunnlaget. Vi dekker returkostnadene ved reklamasjoner.

Brukte varer

Brukte varer selges "som de er". En må påregne slitasje og preg av at varen kan være godt brukt. Vi prøver forøvrig å beskrive varen så godt som mulig. Brukte varer tas ikke i retur. Vi tar forbehold om at fargene på varen kan avvike fra foto.

Ved hvert produkt vil du finne mål eller størrelse. Vi oppfordrer til å sjekke mål på produktene. Det kan være vanskelig å oppfatte størrelsen ved kun å se på bildene.

Angrerett, bytte og retur

Vi følger den norske Kjøpsloven og Angrerettsloven for handel på internett. Du har etter forbrukerkjøpsloven full angrerett i 14 dager etter at du har mottatt bestillingen din. Vedlagt ordrebekreftelsen du mottar på e-post følger angrerettskjema. Dette må fylles ut og legges ved. Du kan også laste ned et nytt her. Du kan klikke her for å laste ned skjema for angrerett.

Forutsetningen for retur av en vare er at du returnerer innen 14 dager etter at varene ble mottatt, og at du ikke har brukt eller skadet varene på noen måte. Originalemballasje må være intakt og alle eventuelle merkelapper og etiketter må være på varene som når du mottok dem.

Husk å legge ved angrerettskjema eller en lapp med navn og at det er retur når du sender tilbake en vare. Ved bytting av størrelse, eller til annen vare, kan dette avtales med oss via mail butikk@frokendianassalonger.no.

Brukte og vintage varer tas ikke i retur. Angreretten gjelder heller ikke varer som av hygieniske årsaker ikke kan selges på nytt. Vi gjør dermed oppmerksom på at øredobber, strømpebukser, undertøy o.l ikke kan returneres/byttes.

I henhold til Angrerettsloven må du selv dekke fraktkostnaden ved retur. 

Bytte

Dersom du ønsker å bytte i en annen vare, kan du selvfølgelig gjøre det. Men det kan ikke gjøres innenfor samme bestilling. Ved ønske om å bytte til en annen vare, gi oss beskjed på mail til butikk@frokendianassalonger.no Returner deretter varen til oss, og legg ved en beskjed i pakken ang. avtalen om bytting. Legg inn en ny bestilling på nettbutikken og vi vil refundere pengene for produktet du returnerer til oss. Vi vil ikke belaste deg for dobbel frakt ved bytting.

Bytting av størrelse: Dersom du ønsker å bytte til en annen størrelse på samme vare, gi oss beskjed på butikk@frokendianassalonger.no så snart du vet at du ønsker å bytte, slik at vi kan holde av produktet for deg. Returner deretter varen til oss, og legg ved en beskjed i pakken ang. avtalen om bytting. Så snart vi har mottat din retur, sender vi deg den nye størrelsen tilbake- helt fraktfritt!

Du blir ikke belastet for ekstra porto ved bytte til annen vare eller ved bytte av størrelse!

Du er ansvarlig for at pakken kommer tilbake til oss når du returnerer varer. Med dette betyr det at du er ansvarlig for pakkens innhold frem til vi mottar returen din. Vi anbefaler å sende varen med sporing slik at du er forsikret.

Tilbakebetaling

Når vi mottar din retur mottar du bekreftelse fra oss på mail. Hvis du hever hele kjøpet vil du få tilbakebetalt varens verdi innen 14 dager fra vi mottar din retur. 

Ved kortbetaling vil pengene overføres til betalingskortet du benyttet når du la inn bestillingen. Transaksjonen skjer gjennom Klarna, og du kan forvente at det tar mellom 4-10 dager før pengene er tilbake på ditt betalingskort.

Dersom du har benyttet faktura og leverer tilbake hele, eller deler av din ordre ber vi deg trekke fra varene du sender tilbake før du betaler din faktura for å slippe purregebyr. Vi oppdaterer fakturaen din med det samme vi mottar din retur. Har du allerede betalt fakturaen din, vil Klarna kontakte deg for å tilbakebetale pengene.

 

Betalingsalternativer

Klarnas betalingsmetoder

I samarbeid med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, tilbyr vi følgende betalingsmetoder: Få først. Betal senere.

Betalingen går alltid direkte til Klarna.

  • Faktura: Forfallsdato er 14 dager fra tidspunktet varene er sendt ut. Faktura vilkårene finner du här.
  • Konto: Klarna Konto er en rammekreditt fra Klarna som gir forbrukere mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag med 1/24 (minimum 95 NOK) av totalbeløpet. Mer informasjon om Klarna Konto, samt alminnelige fakturavilkår og standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her.
  • [PLEASE ADJUST ABOVE AND BELOW IN ACCORDANCE WITH THE PAYMENT METHODS USED]

Her finner du mer informasjon om Klarna, og her kan du lese brukervilkårene deres. Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.

Når du bestiller en vare hos oss betyr det samtidig at du har akseptert og godkjent alle gjeldende betingelser.

Frøken Dianas salonger AS, org.nr: 993039543