Kjøpsbetingelser

Våre betingelser:

På alle forsendelser tilkommer et frakt og ekspedisjonsgebyr på totalt 69,-.

Prisene i nettbutikken er oppgitt i norske kroner og er inkludert MVA. Alle brukte og vintagevarer selges under lov om brukthandel. Ved bruktkjøp kan det derfor ikke kreves fradrag for MVA i ditt regnskap.

Vi tar forbehold om dobbelbestilling og at varer kan være utsolgt selv om det ikke står utsolgt på varen. Skulle dette skje vil vi ta kontakt med deg snarest. Vi vil aldri belaste din konto, før vi har kontaktet deg, og ny avtale er inngått.

Rabattkoder:

Våre rabattkoder gjelder for ordinære varer, ikke på allerede nedsatte varer. Om ikke annet er spesifisert, gjelder våre rabattkoder èn gang per kunde. Ved misbruk og juks med rabattkoder forbeholder vi oss retten til å kansellere salg og deaktivere rabattkoder. Det er kun mulig å bruke èn rabattkode per ordre.

Reklamasjon:

Hvis det er en feil med varen har du reklamasjonsrett i 2 år fra du mottok varen. Dette forutsetter at du gir oss beskjed innen rimelig tid og at du fremlegger kvittering og/ eller ordrenummer på at varen er kjøpt hos oss. Reklamasjonsretten bortfaller dersom produktet er unormalt mye brukt eller vasket feil. 

Ved reklamasjon sender du en mail til oss på butikk@frokendianassalonger.no Legg gjerne ved bilder av feilen slik at vi sammen kan avklare reklamasjonsgrunnlaget. Vi dekker returkostnadene ved reklamasjoner.

Brukte varer

Brukte varer selges "som de er". En må påregne slitasje og preg av at varen kan være godt brukt. Vi prøver forøvrig å beskrive varen så godt som mulig. Brukte varer tas ikke i retur. Vi tar forbehold om at fargene på varen kan avvike fra foto.

Ved hvert produkt vil du finne mål eller størrelse. Vi oppfordrer til å sjekke mål på produktene. Det kan være vanskelig å oppfatte størrelsen ved kun å se på bildene.

Angrerett

Vi følger den norske Kjøpsloven og Angrerettsloven for handel på internett. Du har etter forbrukerkjøpsloven full angrerett i 14 dager etter at du har mottatt bestillingen din. 

Betalingsalternativer

Vi tilbyr sikker betaling via Klarna, Mastercard, Visa eller Vipps.

Klarnas betalingsmetoder

I samarbeid med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, tilbyr vi følgende betalingsmetoder: Få først. Betal senere.

Betalingen går alltid direkte til Klarna.

  • Faktura: Forfallsdato er 30 dager fra tidspunktet varene er sendt ut. Faktura vilkårene finner du här.
  • Konto: Klarna Konto er en rammekreditt fra Klarna som gir forbrukere mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag med 1/24 (minimum 95 NOK) av totalbeløpet. Mer informasjon om Klarna Konto, samt alminnelige fakturavilkår og standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her.

Her finner du mer informasjon om Klarna, og her kan du lese brukervilkårene deres. Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.

Når du bestiller en vare hos oss betyr det samtidig at du har akseptert og godkjent alle gjeldende betingelser.

Frøken Dianas salonger AS, org.nr: 993039543