Merker


Vil du vite mer om merkene våre? Vi velger våre leverandører med omhu. Hos oss står gode arbeidsforhold og lave miljøavtrykk i fokus.

Da vi startet i 2008, hadde vi kun vintage i butikken. Mest interiør, litt klær og disken full av vintageøredobber. Etter en del år startet vi med å ta inn et par engelske småmerker som lagde vintageinspirerte plagg. Grunnen til at vi begynte med det, er at det er litt vanskelig å ha et godt utvalg av alle størrelser i vintage. Nå fortsetter vi med å ta inn klær fra nye småmerker, mens vi samtidig har et godt utvalg av vintage varer. I nettbutikken er det minst vintage i og med at det bare er en av hver vare så jobben med å legge det inn blir veldig stor. Men, vi vil gjerne utvide vintagedelen på nettbutikken også.Vi er svært nøye på hvilke merker vi tar inn i butikken og alt håndplukkes av oss.

Selve rosinen i pølsa er vårt eget merke "Dianas Vintage". Der bruker vi alt vi har opparbeidet oss av erfaringer og all vår kreativitet på å lage kule og rettferdig sydde klær.  

Les mer om de største merkene våre på nedtrekksmenyen!