Om oss

I 2008 åpnet vi butikken vi selv hadde savnet i Oslo. En vintagebutikk med et unikt håndplukket utvalg varer, og en særegen service og stemning. Oppussingen av lokalet stod vi selv for, og vi reiste land og strand rundt for å fylle butikken med de fineste varene før åpningsdagen. Når kontoen med sparepenger var tømt var det ikke annet å gjøre enn å åpne og la det stå til. 

Våren 2014 kunne vi igjen åpne dørene til en helt ny Salong, da vi åpnet i nye lokaler i Markveien 56. Etter uker med intens oppussing, (vi gjør selvfølgelig fortsatt alt på egenhånd!), var det en drøm av en butikk vi hadde gleden av å vise frem. Fylt til randen med håndplukket vintage og nøye utvalgte småmerker, unike smykker, vesker, hatter og annet tilbehør er vår Salong et skattkammer for deg som elsker farger, stoffer og snitt fra fordums tid. 

Høsten 2018 kom de første plaggene fra vårt eget merke "Dianas Vintage" - garantert etisk sydd hos Fair & Square som driver en fabrikk i Kina med norske arbeidsforhold. Her har arbeiderne 37,5 timers uke, pensjoner, forsikringer, mammapermisjon og andre rettigheter vi her oppe i nord tar for gitt. Les mer om det viktige arbeidet de gjørher.

Vi har også gitt ut vår egen bok! I"Frøken Dianas vintage"går vi gjennom motehistorien fra 20-tallet til 80-tallet og viser ulike stiler og trender fra alle de forskjellige periodene. Boken er spekket med stylingtips og inspirasjon til hvordan du kan gjenskape en tidstypisk stil og til hvordan du kan leke deg, og være kreativ med klær i hverdagen. Den perfekte gaven til alle moteinteresserte som synes svart og grått blir litt kjedelig i lengden.

I 2022 åpnet vi opp vår egen nettbutikkavdeling! Salongen på Løkka ble rett og slett for liten for vår voksende nettbutikk, så etter en KAMP mot fiskelukta som hadde satt seg gjennom 80 år med fiskebutikk, åpnet vi Frøken Dianas salonger avdeling Laksen på gamle Laksen på Bjølsen. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vårt univers, enten i Salongen på Grünerløkka eller via nettbutikken på Laksen. Vi håper å inspirere deg til en mer fargerik tilværelse!

Hilsen Ellen og Elise
gründere og innehavere

Damene bak

Mot vårt dreamteam

Dianasjentene står alltid parate for å hjelpe deg med å finne det perfekte antrekket, tilbehøret eller gaven. Vi elsker farger, alt som glitrer og å piffe oss opp i hverdagen.  Vi gir alltid ærlige tilbakemeldinger hvis du er usikker og vi har "komplimentsgaranti"!Vi brenner for etisk produksjon, slow fashion fremfor fast fashion og er stolte av å tilby produkter med lavt miljøavtrykk.

⬅ Morgenmøte på Laksen med hatt og kake🍰