MJM/Fever/B-low the belt

MJM
Det danske merket M.J. Michaelsen ble grunnlagt den 13 juni 1829 av familien Michaelsen som drev med tekstil-import fram til 1900. I 1903 begynte de et samarbeid med Italijenske Borsalino og M.J. Michaelsen etablerte seg som hattemaker. Som følge av suksessen av partnerskapet med Borsalino, startet M.J. Michaelsen flere partnerskap med andre kjente merker. Deriblant La Chapellerie Francaise, Christy & Co. London, Stetson USA og Battersbye London. Vi elsker kvaliteten på hattene og hanskene!

Fever London
Da vi begynte med nye småmerker var Fever et av merkene vi startet med. De lager klassiske klær med vintageinspirasjon. Etterhvert har vi sluttet å ta inn kjolene deres, men vi fører et godt utvalg av cardiganenes deres - for de er helt perfekte utenpå kjoler! Siden vi har hatt et langt og godt samarbeide fikk vi etterhvert velge våre egne, ekslusive farger på cardiganene.

B-Low The Belt
Los Angeles-baserte B-Low The Belt ble startet i 2002 da grunnleggerne opplevde at beltene de lagde til seg selv ble ettertraktet blant vennene deres. Mottoet er at belter har evnen til å løfte ethvert antrekk. Fra oppstarten i en håndfull småbutikker har B-Low The Belt nå blitt en av de mest prominente aktørene innen markedet og vi elsker kvaliteten og looken de tilbyr.