Diana i Koronaens tid.


Shit, for en tid dette har vært! Den 12/3 sto jeg (Ellen) og Monika på jobb i butikken da alt plutselig skjedde...Vi var helt fortumlet, men tenkte umiddelbart: 
OK, her er det bare å brette opp ermene💪🏻💪🏻💪🏻 Vi ga hverandre en siste klem for overskuelig framtid og satte i gang.

Et par dager tidligere hadde vi mottatt en kjempeleveranse av all den fine vintagen jeg og Elise plukket i Bangkok. Opprinnelig var planen å ha et stort vintagevent i butikken, men isteden ble kriseplanen som følgende: steame opp masse vintage, ta mål og legge ut plagg for plagg på Instagram og på nettbutikken. De påfølgende seks ukene har vi jobbet massivt med dette og vi har vært helt overveldet og rørt av den utrolige responsen fra våre fantastiske kunder - dere har handlet og sendt så mange fine støttemeldinger at vi har vært på gråten utallige ganger.

En liten bedrift som oss har små marginer og vi har brukt mye penger på vårt rettferdige merke "Dianas vintage" de siste årene så kassa var ikke akkurat full av gull da koronaen slo til, men med hjelp fra alle dere så har vi nå tro på at vi skal klare å komme oss gjennom dette.
TAKK❤️
Sjekk ut all den fine vintagen på nettbutikken vår HER.

 

Det har blitt mange, lange kvelder med jobbing siden vi har hatt unger hjemme fra barnehagen. Noen ganger har vi prøvd å jobbe på dagen også. Her sitter Ellen og måler bluser med en fornøyd Frida som mener mamma er et klatrestativ😅❤️
Løkka lå øde i ukesvis og vi hadde stengt fem av syv dager i uken. Bildet er tatt en lørdag formiddag hvor Markveien normalt syder av liv.

De første fire ukene av denne perioden var det en helt uvirkelig steming på Løkka - bydelen som vanligvis summer av liv var nå helt stille. Alle småbutikkene sto tomme og stengte og alle vi eiere hadde hver våre runder med gråting og små sammenbrudd, men som vanlig støtter vi naboene hverandre så godt vi kan og jeg håper så inderlig at alle kommer seg helskinnet igjennom dette, slik at det fantastiske småbutikkmiljøet på Løkka består💞
 I skrivende stund har vi fått Monika tilbake fra permittering og sammen med Synne jobbes det for fullt for at Salongen vår skal overleve. Vi fortsetter arbeidet med å legge ut masse gøy på sosiale medier og på nettbutikken. For daglige oppdateringer må dere følge oss på Instagram og sjekke ut storiene våre. Stories er de små rundingene som ligger helt øverst. Der legges vi altså ut masse fin vintage i tillegg til tullete videoer samt mindre tullete videoer der vi for eksempel viser fram klær og gir stylingtips. I profilen vår på Instragram er det også såkalte "høydepunkt" og der kan dere for eksempel trykke på "Korona 2020", "Mer korona" og "Enda mer korona" for å se hvordan denne tiden har vært i Salongen.

Korona i Norge gir ringvirkninger i Kina.

Selv om store deler av vårkolleksjonen fra Dianas Vintage er utsatt til neste år på grunn av korona, er det flere lekre sommerklær på vei fra Kina i skrivende stund! Her sys det culottebukser i resirkulert chiffon. Sammen med bluse i matchende fruktprint, er dette et av flere lekre sett som snart er i butikk! 

Vi er også veldig glade for å fortelle dere at vi har klart å bevare arbeidsplasser på Fair & Square sin fabrikk i Kina!
Tidlig i denne koronatiden så ville Sigmund (super-idealist og sjef for Fair & Square) vite hvor mye vi kunne klare å opprettholde av planlagt produksjon av Dianas vintage til høsten.
Vi står nemlig for 40% av hele produksjonen på fabrikken og vi var helt på grinern da Sigmund fortalte at han måtte gi beskjed til de som eventuelt ville miste jobben på et tidlig tidspunkt, siden det ville bli utrolig vanskelig for dem å finne nye jobber slik situasjonen er i Kina nå💔
Vi måtte rett og slett gutse på og tenke at dette SKAL vi klare og kuttet så lite vi kunne i den opprinnelige bestillingen. Gleden sto i taket da Sigmund nylig ga oss beskjed om at bestillingen vår er stor nok og at ingen trengte å miste jobben!!

Nå går vi inn i en litt mer «normalisert» hverdag, men det kommer selvfølgelig til å bli annerledes framover for oss alle. Vi jobber på videre for å bevare Salongen og alle arbeidsplassene som medfølger og sier igjen TAKK for at vi har så mange fine kunder🙏❤️