Siste nytt fra Salongen RSSPå innkjøp hos King Louie!

To ganger i året møter vi Sarah, som er agent for King Louie i Norge, for å plukke fra den aktuelle kolleksjonen. Denne gangen var det høstkolleksjonen 2020 som skulle plukkes og vi troppet opp på showroomet som var i en nydelig leilighet på Majorstua.  Det er ingen enkel prosess å plukke, for vi må ta hensyn til en rekke ting, som stoffkvalitet, passform, farger og ikke minst budsjettet. Noen av passformene blir gjentatt fra år til år og det gjør at vi har en feeling på hvordan folk liker den modellen. Andre ganger må vi bare gjette ut i fra vår etterhvert lange erfaring. For en liten bedrift som oss er det viktig å ikke velge feil, slik at...

Les merBluseslipp i Salongen!

Det var helt nydelig stemning i Salongen da vi hadde slipp av de fantastiske, japanske vintageblusene våre! Vi hadde plukket nesten 1000 bluser på Skype fra vår faste leverandør og trodde vi hadde nok til hele våren, men det viser seg at vi nok må plukke flere! Kvelden før slippet hadde vi stått og hengt opp bluse etter bluse og på selveste slippkvelden trillet vi ut stativene og satte ut masse esker som folk kunne grave i. Vi hadde ekstra snill pris på blusene for de som kom innom, siden vi ikke fikk strøket alle blusene før slippet. Det var stinn brakke!  Her er en liten stemningsrapport:  

Les merÅrets julevinduer 2019!

Yes! Den morsomste tiden på året er å pynte Salongen til jul! I år som i fjor var det premie for beste juleutstilling og siden vi vant i fjor så var det bare å gå for gull denne gangen også! Som vanlig startet vi med en liten brainstorming og vi kom raskt fram til at vi ville ha en glamorøs julenisse med rådyr i det ene vinduet og en dame som badet/dusjet i julekuler i det andre. I tillegg ønsket vi oss et fint bord som skulle stå inne i butikken  med et stort juletre på. Så da var det bare å sette i gang med å søke etter ting på Finn, for noe særlig til budsjett hadde vi ikke...

Les merVårt Oslo kom på besøk!

Det er alltid stas når det blir skrevet om oss og denne artikkelen i Vårt Oslo ble så koselig og bra! De har virkelig fått med seg vårt engasjement når det gjelder etisk mote, kroppspositivisme og næringspolitikk. Vi hadde en hyggelig prat med journalisten mens vi drakk kaffe hos naboen Retrolykke Kaffebar - for vi små i Markveien støtter hverandre alltid! Les historien om hvordan det er å drive småbutikk på Løkka HER.

Les merElises hårblogg: Fjong i en fei!

Elise har vært ute på vift til alt for sent midt i uka, men kommer allikevel på jobb med fancy sveis. Sjekk videoen under for nok et tips til å bli fjong i en fei!   

Les mer