Siste nytt fra Salongen RSSÅrets julevinduer 2019!

Yes! Den morsomste tiden på året er å pynte Salongen til jul! I år som i fjor var det premie for beste juleutstilling og siden vi vant i fjor så var det bare å gå for gull denne gangen også! Som vanlig startet vi med en liten brainstorming og vi kom raskt fram til at vi ville ha en glamorøs julenisse med rådyr i det ene vinduet og en dame som badet/dusjet i julekuler i det andre. I tillegg ønsket vi oss et fint bord som skulle stå inne i butikken  med et stort juletre på. Så da var det bare å sette i gang med å søke etter ting på Finn, for noe særlig til budsjett hadde vi ikke...

Les merVårt Oslo kom på besøk!

Det er alltid stas når det blir skrevet om oss og denne artikkelen i Vårt Oslo ble så koselig og bra! De har virkelig fått med seg vårt engasjement når det gjelder etisk mote, kroppspositivisme og næringspolitikk. Vi hadde en hyggelig prat med journalisten mens vi drakk kaffe hos naboen Retrolykke Kaffebar - for vi små i Markveien støtter hverandre alltid! Les historien om hvordan det er å drive småbutikk på Løkka HER.

Les merElises hårblogg: Fjong i en fei!

Elise har vært ute på vift til alt for sent midt i uka, men kommer allikevel på jobb med fancy sveis. Sjekk videoen under for nok et tips til å bli fjong i en fei!   

Les merHvordan knyte en turban på null komma niks?

Elise er en mester i å pynte seg til hverdags, og et av hennes favoritt-triks for å skjule en dårlig hårdag, er å knyte et skjerf på hodet. Sjekk ut denne videoen og se hvor fort gjort det er!  

Les merDerfor elsker vi Fair & Square

Her sys det bukser og omslagstopper til Dianas Vintage! Drømmen om å lage våre egne klær har vi hatt lenge. Klær inspirert av vår erfaring med å selge vintage gjennom 10 år og ikke minst våre egne klesskap som er fulle av vintage-skatter. Dessverre har våre andre erfaringer med å drive butikk - nemlig vanskelighetene med å finne leverandører som garanterer for etiske arbeidsforhold, gjort denne drømmen uoppnåelig. "Ja, vi er på besøk på fabrikken en gang i året og det ser veldig ordentlig ut" er standardfrasen vi får servert av de fleste produsenter når vi spør om arbeidsforholdene. Javel, ikke et tilfredsstillende svar på noen som helst måte. Alle vet at forholdene innen tekstilbransjen (og i de fleste andre...

Les mer