Er du det nye medlemmet i Dianasgjengen?

Vi ansetter!

Vi opplever stor vekst i butikken på Løkka og på nett, og trenger flere flinke hender til å hjelpe oss å holde Dianas-sirkuset i toppklasse!

Hos oss blir alle nye godt inkludert i et arbeidsmiljø som er en utenom det vanlige sammensveiset og trivelig gjeng💓  

Vi søker både å fylle en heltids-stilling og flere helge/ekstrahjelper.

Heltid: 80/100% stilling som butikkmedarbeider: Turnusordning med både ukedag og helgejobbing.

Ønskede kvalifikasjoner: Vi søker deg som brenner for vintage og etisk mote, som har butikkerfaring og elsker å yte skikkelig god service til kundene. Du bør trives foran kamera og gjerne ha en egen aktiv profil på Insta/ Some. Vi trenger deg som er kjapp i hodet og har et lavt stressnivå. Du er god på multitasking(for hos Dianas er det sjeldent stille!), ryddig og pålitelig og gjerne med et sprudlende humør! Har du erfaring med nettbutikk er dette selvsagt et pluss, da mer og mer av hverdagen vår opptas med den digitale delen av butikken. Du bør være minimum 25 år.

Er dette din drømmejobb? Send oss en søknad innen 25.august merket med "Heltid" til post@frokendianassalonger.no

 

Helgehjelp/Ekstrahjelp: vaktliste etter avtale. Må kunne jobbe flere helger per måned og kunne stille opp på kortere vakter og ukedager innimellom, samt jobbe ekstra i ferier og travle perioder som i julestria.

Ønskede kvalifikasjoner: Vi søker deg som har butikk eller servitør-erfaring, har tempo i kroppen og som ikke lar deg stresse selv om butikken koker. Du må elske folk, klær og å gi av deg selv for å kunne gi den servicen vi ønsker å tilby hos Dianas. Du bør helst være minimum 25 år. 

Høres dette ut som drømmejobben din? Send oss en søknad innen 25.august merket med "Helgehjelp" til post@frokendianassalonger.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Hilsen Elise og Ellen

Gründere og innehavere