På innkjøp hos King Louie!

To ganger i året møter vi Sarah, som er agent for King Louie i Norge, for å plukke fra den aktuelle kolleksjonen. Denne gangen var det høstkolleksjonen 2020 som skulle plukkes og vi troppet opp på showroomet som var i en nydelig leilighet på Majorstua. 

Det er ingen enkel prosess å plukke, for vi må ta hensyn til en rekke ting, som stoffkvalitet, passform, farger og ikke minst budsjettet. Noen av passformene blir gjentatt fra år til år og det gjør at vi har en feeling på hvordan folk liker den modellen. Andre ganger må vi bare gjette ut i fra vår etterhvert lange erfaring. For en liten bedrift som oss er det viktig å ikke velge feil, slik at vi må ha for mye på salg - da blir ikke inntjeningen god nok. Og så er det viktig å prøve alt på kroppen, slik at vi vet om det er lite eller stort i størrelsen. Slik unngår vi forhåpentligvis å bestille for mye eller for lite i små eller store størrelser.

 

 Denne gangen overrasket vi oss selv ved å velge en sort klassiker:

Men, ikke vær redde! Først og fremst ble det glade farger! Og noen gusjefarger...det er tross alt noe vi elsker!

nn
Og noen gusjefarger selvfølgelig - for det er jo noe vi elsker!

Synne falt pladask for denne fuskejakka med stoooor hette:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Og så var det denne herligheten av en 70s jakke:

 

 Og så var det denne herligheten av en 70s jakke...

Dette er kun noen smakebiter, for vi plukket masse! Kåper, kjoler, gensere, strømper, strømpebukser og hansker i fleng!! Gleder oss maks til det begynner å ankomme Salongen i august!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er kun noen smakebiter, for vi plukket masse! Kjoler, jakker, kåper, strømpebukser, strømper og hansker i fleng! Gleder oss maks til det begynner å ankomme Salongen i august!!