Yes!!! Vi har fått inn miljøvennlige vaskemidler🙌

ENDELIG kan vi tilby de fantastiske Eco-eggene som vasker klærne dine helt uten skadelige utslipp! Eggene er veganske og allergisertifiserte og er skånsomme for sensitiv hud, da de ikke inneholder kjemikalier eller andre skadelige stoffer.

Vi har også tørketrommel-egg som med sin knudrete overflate løfter og skiller klærne i tørketrommelen og gjør at at de tørker opptil 28% raskere. Genialt!!

Eggene er skånsomme for huden og miljøet, men skal altså ikke forveksles med lunsj...

Eco-eggene er  mer skånsomme en vanlig vaskemiddel – uten å ofre vaskekraft💧 Dette sparer både miljøet og lommeboken👌 

Egget sparer elektrisitet fordi det er like effektivt ved vask på lavere temperaturer – og vi slipper å kjøpe ulike vaskemidler for ulikt tøy og tøymykner. Når egget er tomt fyller du det rett og slett med refill-kuler! 

Frøken Ellen prøver å forklare dissa greiene her...

Ok..(trekker pusten) - here it goes: De svarte turmalin-kulene inni egget svekker bindingen mellom smuss og stoff. De hvite mineralkulene ioniserer oksygenmolekylene naturlig i vannet og trenger deretter inn i stoffet for å løfte bort smuss, uten å falme farger eller skade fibrene. 

Kulene har også en naturlig mykgjørende virkning på klesvasken slik at det ikke er nødvendig å bruke tøymykner.

Jahooo! Vi kan droppe Vanishen nå, for dette er sååå mye bedre!!

Vi har også tatt inn sitronsåpe og sitronrens fra norske "På Stell"🙌 De lager kun økologiske produkter - som virkelig virker! Såpen tar flekker på alle tekstiler og rensen kan du bruke på blant annet kåper, bunad, sko og interiør 🤩

Fri for palmeolje, kjemikalier og syntetisk parfyme ✔
Økologisk, vegansk og biologisk nedbrytbar ✔
Skånsom mot huden ✔
Dermatologisk testet ✔
Produsert i EU ✔

Guppyfriend er laget av non-profit organisasjonen Stop Micro Waste, og alt overskudd av salget går til jobb og forskning for å redde havene våre🌊❤️ 🐳 .

Og så er det vår gode, gamle kjenning Guppyfriend da! Denne vaskeposen samler opp microfiber av plast, slik at du kan vaske syntetiske stoffer med god samvittighet👌

Veldig mye vintage er jo laget av polyester og resirkulert polyester har lav miljøpåvirkning i produksjonen, så denne lille Guppyfrienden er veldig innovativ!

Pælm microplasten i plastsøpla der den hører hjemme👌

I min bok vil vel aldri klesvask bli så utrolig gøyalt akkurat, men det er veldig deilig å vite at man kan vaske klærne med produkter som ikke er skadelige for miljøet. Så da....er det vel bare å dykke ned i min overfylte skittentøyskurv og sette i gang...